2.6.2008

Karvakroketti on vaarallista

Tiukkojen alkuerien jälkeen turnauksen voittajaksi nousi lähestulkoon ylivoimaisesti Rouva Korsosta. Lajin (ja ehkä suurimmaksi osaksi muiden lajien) tiimellyksessä jouduimme toteamaan karvakroketin vaaralliseksi peliksi. Saldona yksi venähtänyt nilkka, yksi turvonnut huuli ja kaiken kruununa murtunut nenä.

Mitä opimme tästä? No ainakin sen, ettei koripalloa kannata pelata aurinkolasit päässä, korin alla ollaan valmiina kädet ylhäällä ja ettei yli satakiloista miestä kannata yrittää ihan tosissaan puolustaa. Ja näköjään selvin päin tulee ne pahimmat vammat, eikä meikäläisestä ole ainakaan ensimmäinen diagnoosin tekijäksi. Onneksi jäätä oli saatavissa ihan kulmilla ja Pariisissa on kuulemma mukavampi toipua kuin Helsingissä.

Virallinen turnaus sujui siis huomattavasti turvallisemmissa merkeissä. Ketään ei lyöty mailalla, vaikka A.Pihlströmin lempinimeä kuulutettiinkin kovaan ääneen vähän väliä. Voittoa juhlittiin luonnollisesti antoisasti ja pitkään. Taisi muutama "voittoaaria" tulla luriteltua Restroomissa. Kaunistahan se ei ollut millään muotoa, mutta onneksi siellä ei näyttänyt olevan juuri muitakaan tähtiartisteja paikalla. Aurinkoista Jäätelökesää ja Rin Tin Tiniä vaan kaikille osallistuneille!

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

Kiitos järjestäjälle - huippuhauskaa oli, ja kyseistä lajia voisi harrastaa vielä myöhemminkin kesänaikana.
Saiskohan syksyksi vielä jonkun HohtoKroketin.
Mutta täytyy myöntää, että kyseisen päivän jälkeen suhtaudun korin alla, sata kiloisten seurassa pelailuun erittäin vakavasti, ja mä väittäisin ettei Restroomissa ole nähty (eikä välttämättä kuultu) vastaavanlaisia jälkipelejä aikaisemmin. Kyllä Minkki vie toista Minkkiä parhaiten!