11.4.2007

Sporttikoulu käyntiin

Eilen oli sporttikoulun ns. "introkerta" Espoon Otahallissa. Ryhmä oli monipuolinen sekoitus erilaisia urheilutaustoja omaavia persoonia. Esimerkiksi joukon "seniori" oli lopettanut yleisurheilun 30 vuotta sitten ja "juniori" harrasti mm. akrobatiaa. Yhteistä kaikille oli kuitenkin halu tehdä ja oppia uusia juttuja. Saattaa olla, että ohjaaja on vielä helisemässä kysymysten kanssa ennen kuin tämän kertainen sporttikoulu on ohi.

Illan ohjelmassa oli myös koordinaatioita ja telineistä lähtöjä. Ei ehkä ihan voi sanoa, että "lähtivät kuin hauet rannasta" mutta melkein. Erityinen kunniamaininta tulee kuitenkin hyvistä koordinaatioharjoitteista. Siinä huomasi selkeästi, että kaikki osallistujat olivat liikunnallisia ja tekeminen oli veressä. Tästä on hyvä jatkaa!

Nyt kun vielä ohjaaja saisi organisoitua lajit oikeille päiville niin hyvä tulee. Ehdin jo luvata aitoja ensi viikolle ja seivästä seuraavalle, mutta näyttää siltä että parin viikon päähän tulikin sitten tehtyä tuplabuukkaus. Eiköhän tästä jotenkin taas selvitä. Niitä kävelytreenejä ei kuitenkaan tule. Sitä voi jokainen treenata ihan itekseen vaikka sitten siellä Vappumarssilla.

4 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

On tullut itsekin kokeiltua tuota seivästä (siis seiväshyppyä, ei sitö toista). Kalvolan kunnan urheilukenttä, kesä -86, seiväs puusta veistetty, elämäni eka krapula ja nilkka paskaksi. En usko että innostun 21 -vuoden jälkeen uudestaan...

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin kyllä testata koordinaatiotaitoni seipäässä. Tekniikkalajit ovat olleet aina kiinnostavia. Budokaverini faija oli aikoinaan Suomenennätyksen haltija seiväshypyssä. Hyppäsivät purukasaan. Tulosta en muista.

Norppa kirjoitti...

mä näkisin myös itseni mukana tossa hommassa...
" mitä tässä nyt voi muka sattua?!"

Anonyymi kirjoitti...

Yritän järkätä innokkaille kavereille erillisen seiväskoulun ennen kesää. Kesto pari tuntia. Lisäinfoa jahka saan jotain sovittua. Norppa - mä näkisin NIIN sunkin osallistuvan.