29.12.2012

Mitä tuli tehtyä 2012

Viimeisiä päiviä viedään tästä vuodesta ja yllättävän vaikeaa on muistaa, mitä kaikkea tuli tehtyä vuonna 2012. Avuksi on otettava naamakirjan päivitykset, valokuvat ja satunnaiset kalenterimerkinnät. Harmillista, että kännykkä muistaa vain menneen kuukauden menot.

Alkuvuonna tuli tehtyä tuttu ja turvallinen (?) keikka Tahkolle. Meininki oli vauhdikasta, mutta tällä kertaa (muistaakseni) ei tullut sairaalakeikkaa kenellekään. Paluumatkan kossuepisodista pidettiin kiinni tänäkin vuonna.

Alkuvuoteen mahtui paljon sporttia ja paljon juhlia. Urheilun iloa haettiin vähän väliä Vierumäeltä ja juhlia vietettiin useammassakin pääkaupunkimme hotellissa. Salibandyn osalta oli poikkeuksellisen huono vuosi- vain yksi vetskujen SM-kulta.

Olin ollut ilmeisen kiltti viime vuonna, koska pääsin pääsiäisenä lunastamaan "one week all inclusive" matkani Nykiin. Not bad at all! Sieltä matka jatkui Atlantan kautta roadtripille Floridan Destiniin. Holiday Inn meni siellä boikottiin, muuten loistoreissu.

Kevään juhlahumu jatkui Eyes Wide Shut teemabileillä Groteskissa. Kaikki olivat asuihin ja hovikuvaaja teki upeaa jälkeä. Teatterissa ei tykätty naamareista, joten yritimme harhautusta. Ei onnistunut.

Kesää kohti mentäessä biitsi tuli vahvemmin ohjelmaan, vaikka ulos ei uskaltanut ennen kuin kesäkuu oli jo pitkällä. Juhannus meni Pärnussa. Keli ei nyt aivan ollut huippuluokkaa, mutta seura sitäkin upeampaa. Come back biitsin pro tourille jäi valitettavan lyhyeksi - olkapään jänne joutui remonttiin heti ekassa turnauksessa. Samalla sportit meni jäihin pariksi kuukaudeksi ja kesälomakin tuli siirrettyä talveen.

Synttäreitä juhlittiin tänäkin vuonna. Tällä kertaa ohjelmassa oli tenniksen neluriturnaus ja siihen päälle kunnon jamit Teatterissa. Vasuritennis ei nyt ihan ollut huippuluokkaa, mutta onneksi pelipari hoiti homman kotiin.

Golfia pääsi pelaamaan elokuun lopulla. Händäri laski muutaman pykälän, mutta mitään sankaritekoja ei nurmella tehty. Sen sijaan suunnistus Granin metsissä voidaan laittaa näihin tekoihin, samoin ne yhdet ylämäkitreenit. Yleisurheilukentällä tuli valmennettua säbätyttöjä ja niistäkin aitatreeneistä saldona helvetin pitkäikäinen piriformisvaiva ja taas treenit jäihin. Pitäisikö tästä ottaa opiksi?

Syksyn kohokohta oli ehdottomasti Lontoo ja matkaseura. Tuli turreiltua sopivasti ja shoppailtua ehkä vähän liikaa. Reissun hittejä sushi ja Maroush. Primark oli jälleen kuningas.

Siskon synttärietä juhlittiin lokakuussa James Bond - teemalla. Oli smokkeja ja pitkiä iltapukuja. Meno oli melkoista ja day afterin mässäys johti karkinsyönnin lopettamiseen.

Hetkeni julkkiksena tuli siskon kera marrraskuun Kauneus ja Terveys -lehden myötä. Kaikkien mielestä tuo terveys-osa kuulosti vitsiltä. Miksiköhän? Kun pohdimme kuvien onnistumista kuvaussetin jälkeen niin kuvaaja totesi: älkää huoliko, näille tehdään vielä tosi paljon...

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

Oli ilo olla mukana vuodessasi 2012!
Toivottavasti useammin myös 2013!
R o c k !