31.1.2011

Tuonelan joutsenet ja munamiehen strippibaari

Kyllähän bussimatka oli taas odotuksia täynnä. Päästiin nauttimaan morsiusdrinkeistä, morsiussuklaista, morsiusvaahtokarkeista ja morsiuslauluista. Kuortin pitstopille päästiin kunnialla ilman injureita. Suurin shokki oli pahjatuolin puuttuminen ja alkon sijainnin muuttuminen.

Luksusmatkalaiset tiputettiin Turusenharjun eristetylle alueelle ensimmäisinä, joten arvontaleikit päästiin hoitamaan hienosti alta pois ennen Piazzalle siirtymistä. Tämä oli selvästi muutosten vuosi, koska myös mökissä oli tapahtunut remontointia. Suurin shokki koettiin kuitenkin Piazzalla, koska vakituisen olohuoneemme tilalle oli ilmestynyt baari. Baaritiskin oli kaiken lisäksi täynnä kaikkea sälää, joten tiikeriliut jouduttiin väkisinkin ohjaamaan muualle.

Tuonelan joutsenet saapuivat Piazzalle sitten lauantaina ja hoitivat munamiesten strippibaarin avaijaiset kunnialla kotiin. Paikalle saatiin jopa miesesiintyjä, joten suosio oli taattu. Menolippuja lunastettiin vähän joka suuntaan ja hamstereita näkyi montaakin lajia. Balleriinamainen sulokkuus oli käsin kosketeltavaa, vaikkakin myös Kiira Korpi kävi siinä heittämässä kunnon lipat pronssin arvoisesti. Viki Rosti oli pelkkä statisti. Suurin hämmästys oli kuitenkin se, ettei mitään oikeastaan sattunut. Ei siis tikkejä, eikä luunmurtumia. Mustelmiahan ei meillä lasketa. Illan (tai aamuyön) kruunasi luonnollisesti morsiussauna. Erioilin promoamisen olisi voinut suosiolla jättää näkemättä.

Todellinen matkahan alkoi vasta sunnuntaina, kun oli paluumatkan vuoro. Täydellinen mix löydettiin vasta kolmantena päivänä. Ääni lähti rinteeseen, kun meikäläinen astui bussiin. Tulisipa pian 2012.

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

Niinpä, tulis jo 2012!