31.10.2010

Messujen parhaimmistoa


Ensinnäkin isot kiitos Norpalle ja Kuismalle, jotka saivat jo kielteisen päätöksen kertaalleen tehneen arpojan lähtemään messuille. Alkuryysiksestä jälkeen alkoi tungoksessa olla jo ihan viihtyisää, varsinkin kun toisessa kädessä oli viinilasi. Asiantuntijan vankassa ohjauksessa viinitarjontaa tuli tutkittua useampikin tunti. Omat suosikkini tulevat tässä:
- samppanja: Tsarine Rose Brut
- valkoviini: Domaine Pfister Cuvee 8
- punaviini: Travaglini Gattinara

Olihan siellä tarjolla ne kirjamessutkin. Vaikka saimmekin kirjamessuilla nauttia myös Prepen seurasta niin on pakko myöntää, että viinimessujen tarjonta oli ehdottomasti parempi. Kirjamessuilta jäi käteen pari keittokirjaa ja Norpan suosittelema Kirjavaras. Olihan siellä kirjoja tarjolla, mutta meikäläisen pihiläisen mieltä ei ne -20% alennuksen juuri lämmittäneet. Pointsit menee kuitenkin Juba Tuomolalle, joka signeerasi lahjakirjan.

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

Kylläpäs on mukavaa, että tämäkin blogi on taas kaivettu naftaliinista. Kiitos itsellesi yllättävästä osallistumisesta, sillä eihän sua tarvinnut edes suostutella! Ja hauskaa oli, olion jos toisenkin kanssa. Niin ja Prepenkin, joka aina pystyy olemaan ihailtavan oma itsensä tilanteessa kuin tilanteessa.
Ensi vuonna uudestaan! ;)