7.1.2010

Must have items

Eräskin muotibloggaaja on viime aikoina väsännyt listaa otsikolla "Must have items". Lista pitää sisällään lähinnä trendikästä ja iätöntä vaatekaapin täytettä muutamaa poikkeusta (tai pitäisi varmaan sanoa - maustetta) lukuunottamatta. Oma vaatekaappini kuitenkin pursuaa tavaraa, eikä juuri kaipaa lisä-featureita. Pikemminkin viime aikoina on pyritty kaikin keinoin tyhjentämään hyllyjä. (kiitokset vaan kirpparikävijöille!)

Tavaran haaliminen taitaa kuitenkin olla verissä ja aina on jotain ostettava(a). Niinpä keskitynkin omassa "Must have items" -listassani huonekaluihin tms. sisustuselementteihin, koska niiden hankintalista on tällä hetkellä todella pitkä. Kuten on tullut jo pariin otteeseen todettua niin tyhjään kämppään on ikävä muuttaa.

Tahtoo heti Christophe Pilletin suunnittelemat Meridiane-baarituolit! Oli sitten sitä baaria tai ei. Ja lisäksi Vernen Pantonin Spiral-lamppu todellakin huutaa mun nimeäni. Eikä maksa juuri mitään...


2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Kuuluiko nuo molemmat sisustussuunnitelmaan? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ne kuuluivat mun henkilökohtaiseen sisustussuunnitelmaan. Ei se tyyppi varsinaisesti mitään kalusteita itse ollut valinnut - lähinnä se esitteli myymälässä eri vaihtoehtoja.