28.12.2009

Motivaatiota verenluovutukseen

Loman jälkeen tuntuu jälleen kerran motivaatio työntekoon olevan todella hakusessa. Ei sillä, että kiirettä pitäisi, mutta kun tuntuu ettei niitä harvojakaan asioita pysty hoitamaan kunnolla. Hyvä jos mailit pystyy lukemaan. Ja kun urheilukaan ei oikein tunnu motivoivan niin jotain on kehitettävä. Onneksi on olemassa Veripalvelu.

Veripalvelun nettisivuilla näkyy heti kärkeen, mikä on sen hetkinen veritilanne. Oma veriryhmäni on tuo kaikkien yleisin A+, mitä yleensä myös tarvitaan eniten. Jotenkin tuntuu tosin, että harvinaisempien veriryhmien edustajat ovat ahkerampia luovuttajia, koska A-verestä tuntuu olevan aina pulaa.

Tilanne 28.12. Veriryhmäsi verta tarvitaan pikaisesti. Tulethan mieluiten jo tänään tai lähipäivinä lähimpään veripalvelutoimistoon tai liikkuvan veripalvelun tilaisuuteen.
Riittävällä määrällä verenluovutuksia taataan, että Veripalvelu pystyy yllättävissäkin tilanteissa, kuten suuronnettomuuksissa, tukemaan sairaaloita potilaiden hoidossa.


Näin löytyi siis motivaatiota tällä kertaa verenluovutukseen. Ja koska samalle päivälle ei suositella urheilua eikä saunomista, niin punttisalikeikan voi hyvillä mielin siirtää huomiseen. Hemoglobiini oli ihan kelvollinen 139 eli ei raudan pakkosyöttöä tällä kertaa. Mars luovuttamaan!

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Motivaatio jäi kyllä tosiaan jouluun. Huhhuh!

Mä en ole koskaan luovuttanut, mutta nyt päätin etsiä minulle lähimmän paikan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Nora! Ja sä voit aina sopia mun kanssa treffit keskustaan. Yrjönkadun luovutusasema on tosi kätevä. MinkkiP