25.7.2009

City night

Mitä syntyy, kun laitetaan samaan seurueeseen muutama blogittaja, blogien "kuvitteeliset" hahmot sekä eräskin laululintu? Vastaus kuuluu - hyvinkin hauska jokseenkin erittäin alkoholipainotteinen ilta.

Keskustelu alkoi herraseurassa terassitunnelmissa hyvinkin maltilliseen sävyyn. Vaihdettiin kuulumisia, puhuttiin kesäkelistä, lapsista ja lastenkutsuista. Eipä aikaakaan, kun päästiin jo itse asiaan. Eräs seurueen herrasmies yritti vaihtaa puheenaihetta, kun keskustelu siirtyi "reisevaginaan". Ei onnistunut. Tekstiilikaksosetkin löysivät toisensa ja piknik peittokin oli valmiina. Hesarin Mempparissa kumottiin halpaa skumppaa pullotolkulla - olisihan se synti suomalaisilta jättää 12€ skumpat tilaamatta.

Ilta jatkui torstaiseen city night -tyyliin Yökyöpeliin. Paras esitys ei tällä kertaa tullut omien joukoista, ellei siksi lasketa pöydän tyhjentämistä törmäyksellä. Pesulalaskut ovat muuten jo matkalla!

Loppuillasta ei juuri suuren suuria muistelmia tarvi kirjoittaa. Toisaalta ne Krunikassa lentäneet makkaraperunat olisivat varmasti huvittaneet muitakin. Tai ainakin näin jälkikäteen.

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

Loma-, juhla- ja muita blogituksia odotellessa... ;)