10.5.2008

Eläköön 4H

Viimeksi muuton aikaan mietin kovasti, miten pääsisin eroon vanhasta mankasta, tietokoneesta, dvd-laitteesta sekä videoista. Osa laitettiin kiertoon ja osa "hävisi" matkan varrella ei ehkä kaikkein ympäristöystävällisimmin keinoin. Osa on yhä edelleen nurkissa pölyyntymässä.

Olisin ollut enemmän kuin tyytyväinen, jos silloin olisi silmiini osunut sama teksti kuin tänään lukiessani naistenlehteä. "Romut pois" -otsikolla olevassa tekstissä ilmoitetaan, että 4H tulee NOUTAMAAN romut (patterit, akut, sähkö-ja elektroniikkalaitteet, tietokoneet) pois yhdellä puhelinsoitolla. Palvelu toimii kuulemma koko maassa ja numero on 0800 94242.

Oman ekoteon aika on ensi viikolla, koska palvelu toimii vain arkisin. Care4naturen sivuilta löytyy mm. palvelun tilaamisohjeet ja hinnasto.

1 kommentti:

Norppa kirjoitti...

Noi palvelut on arvokkaita silloin kuin oikeasti haluaa kamasta eroon eikä itse omista autoa, tai ole muuten kiinnostunut raijaamaan kamoja pitkin ja poikin.
Mäkin pääsin siitä parven alla olleesta pakastimesta eroon kun soitin salaperäiseen numeroon hesarissa, jossa luvattiin noutaa vanhat toimivat pakastimet.
Tosin, koska toinen meistä ei ollut äidinkieleltään suomalainen, osoitteen neuvomiseen meni tovi..mutta lopputulos oli toivottu.