12.5.2011

Kirjakommentit

Kirjojenkaan lukeminen ei ole loppunut, vaikkakaan sitäkään listaa ei ole viime aikoina päivitetty. Lomallahan käytännössä menee kirja parissa päivässä, joten pääsiäisen jenkkiretken aikaan tuli selattua muutama nide.

Plussaa ehdottomasti kirjalle Water for Elephants (Sara Gruen). Leffaa en ole nähnyt, mutta kirja oli mielestäni loistava kaikin puolin. Ei sitä ihan yhdeltä istumalta tullut luettua, mutta kyllä se ajoi kaiken muun lukumateriaalin edelle. Suosittelen!!!

Havukka-ahon ajattelija oli luonnollisesti klassikko. Ei järin viihdyttävä, mutta tulipa luettua.

Punainen morsian oli toinen lahjakirja, minkä luin altaan äärellä. Kirja kertoo neljän sukupolven tarinan albanialaisista naisista. Jos käytössä olisi kouluarvosana-asteikko, niin tämä opus saisi seiskan.

Vähiten mitään mielikuvia herätti Osama Bin Ladenin veljen vaimon elämäkerta. Daami oli vain harvinaisen täynnä itseään, joten en juurikaan kirjasta perustanut. Kuvat olivat hauska lisä, mutta that's it.

Olen aina fanittanut Patricia Cornwellin dekkareita, mutta viimeisin oli pettymys. Port Mortuary oli vain kerta kaikkisen tylsä. Sama reaktio oli Jo Nesbon Kukkulan kuninkaan kohdalla. *haukotus*

Tällä hetkellä yöpödällä on Wheel of Time tuorein osa sekä Agassin elämäkerta. Toistaiseksi kumpikin vaikuttaa erittäin lupaavilta.