6.1.2013

BKK

Ensimmäinen osoite BKK:ssa oli Peninsula. Kamat huoneeseen ja päiväohjelman kimppuun: poolille, pedi- & manikyyri ja päälle kasvohoito. Kelvollinen loman startti.

Pari päivää Peninsulan suojissa meni vikkelästi. Tenniskenttä tuli testattua, mutta alusta oli turhan kitkainen allekirjoittaneen makuun. Poolilla palvelu pelasi moitteettomasti, eikä huonepalvelussakaan ollut valittamista.

Loppuloman majoitukseksi olin valinnut Riverside Anantaran. Uusi kokemus kaikin puolin, mutta voin lämpimästi suositella. Ainoa isompi miinus oli hotellissa järjestetyt intialaiset häät, jotka kestivät kolme päivää. Meteli oli välillä bileissä melkoinen, mutta mitä muuta voi olettaa juhlilta, missä sulhanen ratsastaa mm. norsulla??? (tein muuten pienen tiedustelun asiasta - 'normaalisti' se olisi valkoinen hevonen).

Hotellin tenniskentät olivat mukavasti kuudennen kerroksen katolla. Pallot oli syytä pitää kentällä, muuten se oli moimoi. Kasara lounge tuli myös hyvin tutuksi, ei sentään ihan vakipöytää ollut valmiina mutta melkein.

Hotelli oli nimensä mukaan joen varressa, joten yhteysaluksella pääsi sekä Asiatique marketsille että Saphan Taksin skytrain asemalle. Perusvisiitti MBK:lla jäi suhteellisen maltilliseksi. Mitään uusia 'hittituotteita' ei oikein ollut, koska pullontyyppisiin pakkauksiin pakatut sateenvarjot eivät oikein saanet mua syttymään. Parasta antia oli paikallinen ravintola, jossa sai oman keittoliemen eteensä levyllä, mihin voi edestä menevältä liukuhihnalta valita ruokaa kypsymään. Kuitissa näkyi aika - voit istua paikallasi tunnin ja 20 min. Lisäksi löytyi myös sushibuffa. Hyvää, tehokasta ja edullista.

Paras ravintolakokemus oli kuitenkin Millenium Hilton hotellin Prime ravintola. Aivan uskomatonta pihviä. Ei mikään ilmainen paikka, mutta suosittelen silti. Päälle vielä kuplivat 32.kerroksen näköalabaarissa. Voisi olla huonomminkin.

Bangkok jäi taakse kuuden päivän jälkeen ja seuraava etappi oli Sydney. Siitä lisää seuraavassa jaksossa. :)